• Novo
Električni Grijalicu 1000W JEZGRI Prenosni Mali Mini Tiho Grijalicu sa Termostat Lični Keramičke Brzo Grijač Fan za Kancelariju Stolu, Kući, spavaćoj Sobi, Zatvoreni (white)

Električni Grijalicu 1000W JEZGRI Prenosni Mali Mini Tiho Grijalicu sa Termostat Lični Keramičke Brzo Grijač Fan za Kancelariju

Rating 
KM 46.80

Iznos
Na skladištu

[Tri Izlaza Moći] : Odaberite visoku temperaturu zalazi (1000 W), niska vrućine zalazi (650 W) ili fan samo (35 W) zalazi kao što je trebalo.Lako možete postaviti prekidač kontrolu bilo 1 od 3 nacina mode do tvoje željeni temperaturu.I smanjuje tvoju moć potrošnje previše. [Zagrijati Brzo] : Ovo prenosni grijalicu je dizajnirao sa najnovijim JEZGRI tehnologiju za max toplote u sekundi sa niskim moć korištenja što vrlo efikasna i energije spašavanje.To takođe ima dugu službe život,dobro za tvoj dom,ured i druge licne prostora.Sa 7 650 W&1000 W moć JEZGRI grijanje elementu za utješno toplinu, ovo grijalicu je savršeno grijanje rješenje za malo prostora. [Tihi & Prenosni] : grijač sa malo buke spavanje, pročitao, i posao dobro u hladnim zimskim.To je lagan i lako nositi, jednostavno se preseliti u području ti treba da je toplo ili kul.Napravi utješno ambijent u svojoj kući ili ured!. [Sigurnost i Glatko Oscillation] : grijanje je napravljen od otporna na vatru materijal da dostigne nulu opasnost od požara.Kuc-zbog zaštite isključiti grijač kada je prevrnuo, savršeno za kuće i da imamo decu i ljubimce.Pregreje zaštitu će zatvoriti grijač sa automatski kad grijač da se pregreje.Oscillation ravnomjerno zagrijava okolinu bez da uznemirujuće buku – uživaj na toplo i udobno zar sa porodicom. [Bolje Vrućine Disipaciju I Nizak Buke] : 45° široki ugao swing da je bolje ozračiš toplote u različitim pravcima, izbjeći suhu kožu uzrokovana jedan način grijanje, buka je samo 45d B kao mirna biblioteci neće smetati snu, pročitao, posao, za tebe Pružamo mirno mesto za vaše udobnosti.Proizvod specifikacije : Proizvod ime : Grijalicu (Grijač) Napon : 220 V Frekvenciju : 50 hz Izlazne Snage (P) : 35 W/650 W/1000 W Dimenzije(GIFTBOX) : 215*145*230 MM Karakteristike Prenosni Grijalicu : Tu je Stabilna nastup u Brzo grijanje u Uniformi vrućine disipaciju tu je Nizak potrošnje godine Dugo službe život ostaci Dobra izolacija imovinu u Visoku temperaturu otpor u Sigurnost i mir Pažnju : (1) Ovaj proizvod je samo pogodan za zatvorenom koristiti, molim te ne koristi to napolju. (2) isključi struju prije nego je povukao iz aparata.Ne diraj napajanje sa vlažnim rukama, inače, postoji opasnost od električni šok. (3) ne diraj površinu grijač nakon povratka na spriječiti berns.Posebno za djecu, ne dozvoli im da dođu blizu grijač. (4) Ovaj proizvod ne bi stavio pored zavjesa od intimnije nameštaj.To bi trebalo biti stavljen više od 1 metra dalje od zida, i namjestaj.Tamo bi trebao biti bez zaklona u 1 metar od najboljih da olakša cirkulaciju vazduha. (5) ne koristi ili prodavnice u vlažno ili prašnjavo mjesto za dugo vremena, tako da izbjegne korozija na ljuske, električni curenja ili električni šok uzrokovana vlagu. (6) Biti siguran da povučeš moć uključi iz ležišta kad izlazi ili kada ne koristi to za dugo vremena. (7) nemoj koristiti ovo grejanje oko kade, sprej glavu ili bazen. (8) grijač ne smije biti staviti direktno ispod moć izlaz.

Karakteristike

Proizvodi u kategoriji