• Novo
Homyl 360 Stepeni Rotacija Vrata Poenta Je Sakriven Ovisi Oprala Nerđajućeg

Homyl 360 Stepeni Rotacija Vrata Poenta Je Sakriven Ovisi Oprala Nerđajućeg

Rating 
KM 22.12

Iznos
Na skladištu

* Spreman za drvena vrata, kabineta vrata, i druge strukture vrata da bi moderan stil. * Lako instalirati. * 360 stepeni rotaciju, i generalno se koriste u sobi, livingroom, vili, visoke zgrade rotary vrata i tako dalje. * : Ovise samo; jebe nisu uključeni. * Napravljen od nerđajućeg čelika, oprala površinu, nerdjajuci,i koristio za dug život.Opis : Napravio od nerđajućeg čelika, oprala površinu, nerdjajuci,i koristio za dug život. - Lako je instalirati. - 360 stepeni rotaciju, i generalno se koriste u sobi, livingroom, vili, visoke zgrade rotary vrata i tako dalje. - Sposoban za drvena vrata, kabineta vrata, i druge strukture vrata da bi moderan stil. - : Ovise samo; jebe nisu uključeni.Specifikacija : Materijal : Nerđajućeg Čelika Veličine : 130x25mm/5.12x0.98inch, 105x25mm/4.13x0.98inch Package Uključuje : 1 Deo Ovise : Zbog priručnik za mjerenje i osvjetljenje efekata, postoji mala razlika između veličinu i boja od iznad i pravi par.Uvijek držiš površine čiste i suve, da brišemo vode i prljavštinu sa čistu odeću,; Ne koristi oštro, teško se protivi ogrebotinu na površinu da zaštiti anti rust prevlaka;Biram sve što ti treba u našu radnju.Ti ćeš lepo kupovinu iskustvo i naći kvalitetne proizvode, a službe odgovara politiku.

Karakteristike

- Material:
Stainless Steel
- Size:
130x25mm/5.12x0.98inch, 105x25mm/4.13x0.98inch
Package Includes:
1 Piece Hinge :
Due to the manual measurement and lighting effects, there is a slight difference between the size and color from the above and the actual item. :
Always keep the surface clean and dry, to wipe of the water and dirt off with clean cloth; :
Don't use sharp, hard objects to scrape the surface to protect the anti rust coating; :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Proizvodi u kategoriji