• Novo
LATEEFAH pojaviti Golf da Lupamo Neto Zatvorenom Otvorenom Golf Neto Kolapsoidni Golf Pribor na Golf Meta Neto - za Tačnost i Swing Vježbati sa 12 Obuku Jaja i Udario Podloge.

LATEEFAH pojaviti Golf da Lupamo Neto Zatvorenom Otvorenom Golf Neto Kolapsoidni Golf Pribor na Golf Meta Neto - za Tačnost

Rating 
KM 22.42

Iznos
Na skladištu

⛳ Kvalitet Iznad Svega⛳ : Lateefah golf da lupamo neto usvaja super jaka 300 D platno, 170g / dvorištu poliester mrežom, i 11mm vlakna poljaci, što znači da možeš da podneseš sve vrste opake vremenske prilike i teška koristiti.Čvrsto nositi otpor i suza otpor poliester golf neto mogu da budu presavijene za više od 1000 puta i da izdrži hiljade golf loptice pucnjave.Lightable, Trajnih, lako složiti nazad i skladište. ⛳ Savršen Poklon⛳ : set uključuje : golf da lupamo mrežu, je nositi torbu, Blizanca-Terenu udara mat, 12 Pu loptice za golf, 3 zemlju nokte i Gumene Tee.Savršen poklon izbor za golf ljubavnici. ⛳ Početi u Sekundi⛳ : Okupite u sekundi!Naš golf da lupamo mrežu koristi trenutačni pop-up dizajnu tako da ti to može srediti u sekundi bez alata.Spasiti svog vremena i novca da se poboljšaš golf nivou i tvoju loptu pogodio vještine. ⛳ Zatvorenom ili na Otvorenom & Skladište⛳ : Otvori veličine : 32 cm * je glasalo 26,5 cm * 23 cm.Sjajno za oboje unutarnji i vanjski koristi u sigurnom okruženju!Sve golf pribor može biti pohranjene u nositi torbu za lako skladište i transport.Lagan, Foldable i Prijenosni. ⛳ Mušterija je bog izvrsnu uslugu⛳ : 24 SATA PROBLEM REŠI!Ako upoznaš problem u vezi golf da lupamo mrežu, mi će riješiti problem u roku od 24 sata, SAMO PORUKU NAS PRIJE nego odem NA PREGLED.Ne možemo jamčiti 0% neispravni stopa, ali mi garantovati 100% zadovoljstvo.Savršeno golf da lupamo neto za sve uzraste.Potpuno Golf Obuku Aids Praksi Mreže Set uključene sve što ti treba.Nema potrebe za kupovinu odvojeno. 1* Parčići mrežu. 1*Blizanac-Terenu udara mat. 12*Praksi Pu golf loptice. 1*Golf Gumene Tee. 3*Zemlju nokte. 1*Nositi torbu.Osobine : .Savršeno golf da lupamo neto za sve uzraste.Potpuno Golf Obuku Aids Praksi Mreže Set uključene sve što ti treba.Nema potrebe za kupovinu odvojeno.Paket uključuje : . 1* Parčići net1*Blizanac-Terenu udara mat12*Praksi Pu golf balls1*Golf Gumene Tee3*Zemlju nails1*Nositi torbu.

Karakteristike

Proizvodi u kategoriji