• Novo
ConpConp Svijeću Lonac, Svijeću Praviš Zalihe, Vosak za Sveće Pravi, 3L Svijeću Lije Kontejnere, 1pcs Kući uradi sam Sveću Radnju (Srebrni, 3L 4lb) (Srebrni, 3L 4lb)

ConpConp Svijeću Lonac, Svijeću Praviš Zalihe, Vosak za Sveće Pravi, 3L Svijeću Lije Kontejnere, 1pcs Kući uradi sam Sveću

Rating 
KM 19.49

Iznos
Na skladištu

☕Materijal : glavni tijelo vosak topi trava je visoka-kvalitet debele aluminijuma kupa, koji provodi toplotu brzo, zar ne držati šalicu zid, i lako je čist. ☕Dizajn : usta svijeću lonac je osmišljen, kao orao-tip prenos ustima, što je lako da se skupiti kada bacate i ti pomognem kontrolu protok pravcu. ☕Sigurnost : svijeću lije travu ojačati kvalitet podnijeti vezu da izbegnem da mi otpadaju.U isto vrijeme, podnijeti je napravio posebno plastike, koja ima visoku temperaturu otpor i sigurna i protiv opeklina. ☕Kapacitet : Naše vosak topi travu ima dva broja, 3 L i 1.2 Sam, možeš izabrati prema tvojim potrebama. ☕Prijavu : možeš da koristiš to ne samo da vosak topi, ali i da se topi čokolade, sir, itd.Dobar izbor za "uradi sam", stvarajući opuštenije proces proizvodnje za tebe.

Karakteristike

Proizvodi u kategoriji